Descriere Manualul Manualelor

Atlas enciclopedic memorator

Manualul Manualelor oferă o sursă completă de materiale didactice vectorizate  și procesate pentru managementul și logistica imagistică a spațiului educațional. 
Societatea are obligația fundmentală de a asigura complexul formator + habitat  adecvat și corespunzător dezvoltarii unui proces specializat și, anume, formarea,  instruirea și educația copiilor și tinerilor unei țări. 
Obiectul în acest proces de o importanță vitală pentru dezvoltarea unei societați  îl reprezintă din punct de vedere arhitectural ca spațiu,  școala. 
Subiectul esențial în acest ansamblu social este factorul uman în formare, respectiv,  elevul  într-o permanentă evoluție. 
Formatorul (profesorul, învatatorul, educatorul), cea mai însemnată componentă a acestui  ansamblu, se afla între subiect si obiect. 
Aceste trei elemente, în existenta si viabilitatea lor, sunt condiționate de dezvoltarea  unei științe speciale – știința conducerii –  MANAGEMENTUL . 

Odoo • Image and Text

Manualul Manualelor

Obiectul în acest proces de o importanță vitală pentru dezvoltarea unei societați    îl reprezintă din punct de vedere arhitectural ca spațiu,    școala.  
Subiectul esențial în acest ansamblu social este factorul uman în formare, respectiv,    elevul    într-o permanentă evoluție.  
Formatorul (profesorul, învatatorul, educatorul), cea mai însemnată componentă a acestui    ansamblu, se afla între subiect si obiect.  
Aceste trei elemente, în existenta si viabilitatea lor, sunt condiționate de dezvoltarea    unei științe speciale – știința conducerii –    MANAGEMENTUL   .